ZBIRNI PRIJEVOZ

Svaki tjedan imamo uspostavljene linije prijevoza za sve zemlje EU. Time osiguravamo pristupačnu i ekonomičnu uslugu prijevoza za sve korisnike. Ukoliko imate pošiljku koja nema hitni termin, u mogućnosti smo Vam ponuditi zbirni prijevoz pošiljki kao pristupačnije rješenje za vašu pošiljku.

HITNI PRIJEVOZ
(EXPRESS)

Imate pošiljku koju treba hitno, brzo i sigurno prevesti od A do B? Tu smo 0-24. U bilo kojem trenutku spremni smo Vam ponuditi brzo rješenje kada je u pitanju hitna pošiljka. To se odnosi na sve pošiljke, od najmanje do najveće.

PRIJEVOZ OPASNIH TVARI
(ADR)

Imamo vozila posebno opremljena po svim zadnjim standardima EU za prijevoz opasnih tvari. Otrovi, kiseline, zapaljiva roba... Vozači kao i disponenti su educirani te posjeduju licence za ADR prijevoz. Prijevozom opasnih tvari bavimo se već više od 20 godina, te smo u toj vrsti prijevoza stekli iskustvo koje jamči prije svega SIGURAN i kvalitetan prijevoz.

SKLADIŠTENJE

Ukoliko imate potrebe za skladištenjem robe u mogućnosti smo Vam ponuditi prostor ovisno o Vašim potrebama. Za sve upite stojimo na raspolaganju.